Freely, flexibel personeel:  Bediening, Keuken, Spoelkeuken....

 • Functies & Shifts

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is registreren en een profiel aanmaken. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hierna kunt u  direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geselecteerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste freelancer

  Welke freelancer past het beste binnen uw team en het profiel van uw shift? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt te staan. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties.

 • Duidelijke briefing

  Waar moet de freelancer aan voldoen, denk hierbij aan; waar de freelancer zich moet melden, contactpersoon met eventueel telefoonnummer, kledingvoorschriften, hoeveel tijd van tevoren aanwezig zijn, voorkomen en andere verwachtingen.

 • Uurtarieven

  Denk aan aantrekkelijke uurtarieven, zodat de freelancers op uw shifts zullen reageren. Als minimumtarief adviseren wij 15,00, maar hou hierbij wel rekening met de verschillende functies en vereiste ervaring die u uitvraagt. Uiteindelijk heeft uzelf de regie in handen en bepaald u het tarief.

Begin direct

Waarom Freely?

Freely gaat verder dan enkel en alleen bemiddeling. Wij zijn geen uitzendbureau en dit komt duidelijk terug in onze fee, terwijl wij wel dezelfde service bieden. Vanuit onze horeca achtergrond weten wij dat het belangrijk is om daadwerkelijk geholpen te worden bij de inzet van flexibel personeel. Daarom weten onze flexwerkers wat er van ze wordt verwacht en kunnen zij voldoen aan de eisen die u stelt.

Waarom Freely?

 • Wij denken o.a. met u mee over de nieuwe ontwikkelingen WAB (bel ons gerust), het oplossen van "No Shows" (slechts 5%).
 • Kostenbesparend, dit is ons grootste compliment en al van meerdere opdrachtgevers als feedback gekregen.
 • Bereikbaarheid klantenservice, telefonisch of per mail.
 • Onze horeca achtergrond in de (door)ontwikkeling van ons platform. We luisteren hierbij aandachtig naar uw feedback.

Daarbij gaan we snel van start met onze Freely Academy en leiden we horeca personeel op. 

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst, er is geen risico op eventuele naheffingen op schijnzelfstandigheid.