Freely, flexibel personeel:  Bediening, Keuken, Spoelkeuken....

 • Functies & Shifts

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is registreren en een profiel aanmaken. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. U kunt na hierna direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geselecteerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste kandidaat

  Welke freelancer past het beste binnen uw team en het profiel van uw shift? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt te staan. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties.

 • Maak een duidelijke briefing

  Waar moet de freelancer aan voldoen, denk hierbij aan; waar de freelancer zich moet melden, contactpersoon met eventueel telefoonnummer, kledingvoorschriften, hoeveel tijd van tevoren aanwezig zijn, voorkomen en andere verwachtingen.

 • Uurtarieven

  Denk aan aantrekkelijke uurtarieven, zodat de freelancers op uw shifts zullen reageren. Als minimumtarief adviseren wij 13,00, maar hou natuurlijk wel rekening met de verschillende functies, leeftijden en ervaringen.

Begin direct

Waarom Freely?

Freely is transparant, eerlijk en overzichtelijk voor zowel de werkgever, als freelancer.  Wij denken mee met beide partijen, werkgevers kunnen via ons platform zelf bepalen tegen welke tarieven zij shifts willen aanbieden en freelancers kunnen bepalen tegen welke tarieven ze willen werken. Wij zijn geen uitzendbureau en dit komt duidelijk terug in onze fee! 

Daarbij gaan we snel van start met onze Freely Academy en leiden horeca personeel op. Onze helpdesk staat voor u klaar en wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen bij de inzet van tijdelijk personeel.

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst, er is geen risico op eventuele naheffingen of schijnzelfstandigheid.