BHV-ers als toezichthouders coronamaatregelen, Servicemedewerkers supermarkten, GGD medewerkers.

 • Functies & Shifts

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is registreren en een profiel aanmaken. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hierna kunt u  direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geselecteerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste freelancer

  Welke freeflexer past het beste binnen uw team en het profiel van uw shift? Wij hebben geen automatische acceptatie van freeflexers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt te staan. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties.

 • Duidelijke briefing

  Waar moet de freeflexer aan voldoen, denk hierbij aan; waar de freelancer zich moet melden, contactpersoon met eventueel telefoonnummer, kledingvoorschriften, hoeveel tijd van tevoren aanwezig zijn, voorkomen en andere verwachtingen.

 • Uurtarieven

  Denk aan aantrekkelijke uurtarieven, zodat de freelancers op uw shifts zullen reageren. Als minimumtarief adviseren wij 15,00, maar hou hierbij wel rekening met de verschillende functies en vereiste ervaring die u uitvraagt. Uiteindelijk heeft uzelf de regie in handen en bepaald u het tarief.

Begin direct

Waarom Freely?

Wij leveren momenteel freeflexers aan verschillende opdrachtgevers. De horeca ligt helaas stil, vandaar dat we nu onze freeflexers aan het werk houden in andere branches. Zij werken momenteel o.a. als servicemedewerkers bij supermarkten, medewerkers GGD voor bron&contact onderzoek en als BHV-ers (bedrijfs hulpverleners) op meerdere locaties door het land.

Waarom Freely

 • Kostenbesparend, dit is ons grootste compliment en al van meerdere opdrachtgevers als feedback gekregen. U kunt flexibel personeel efficiĆ«nter inplannen en betaald minder t.o.v. uitzendbureaus, terwijl de freeflexer meer overhoudt. 
 • Bereikbaarheid klantenservice, telefonisch of per mail.
 • Onze horeca achtergrond en de (door)ontwikkeling van ons platform. We luisteren hierbij aandachtig naar uw feedback.
 • Wij zijn WAB proof. 
 • Weinig  "No Shows" (slechts 3%) door onze spoeddiensten en het persoonlijke contact met onze freelancers.
 • U heeft geen risico op ziekteverzuim en kosten voor vervanging van uw vaste personeelsleden. U betaald geen vakantiegeld/vakantiedagen.
 • Uurtje factuurtje, u rekent enkel en alleen de gewerkte uren af tegen de tarieven die u zelf bepaald, waarbij er geen verdere werkgeverslasten zijn.

Wilt u vrijblijvend een afspraak met ons maken, bel dan naar onderstaand telefoonnummer.

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst, er is geen risico op eventuele naheffingen of schijnzelfstandigheid.