Freely, flexibel horeca personeel.

 • Functies & Shifts

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is registreren en een profiel aanmaken. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hierna kunt u  direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geselecteerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste freelancer

  Welke freelancer past het beste binnen uw team en het profiel van uw shift? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt te staan. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties.

 • Duidelijke briefing

  Waar moet de freelancer aan voldoen, denk hierbij aan; waar de freelancer zich moet melden, contactpersoon met eventueel telefoonnummer, kledingvoorschriften, hoeveel tijd van tevoren aanwezig zijn, voorkomen en andere verwachtingen.

 • Uurtarieven

  Denk aan aantrekkelijke uurtarieven, zodat de freelancers op uw shifts zullen reageren. Als minimumtarief adviseren wij 15,00, maar hou hierbij wel rekening met de verschillende functies en vereiste ervaring die u uitvraagt. Uiteindelijk heeft uzelf de regie in handen en bepaald u het tarief.

Begin direct

Waarom Freely?

Freely gaat verder dan enkel en alleen bemiddeling. Wij zijn geen uitzendbureau/payrollbedrijf en dit komt duidelijk terug in onze fee van 2,00 per gewerkt uur, terwijl wij wel dezelfde service bieden. Vanuit onze horeca achtergrond weten wij dat het belangrijk is om daadwerkelijk geholpen te worden bij de inzet van flexibel personeel. Daarnaast kunt u uw eigen personeel ook via ons laten werken, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over ziekte, arbeidsongeschiktheid of andere werkgeversrisico's.

Waarom Freely

 • Kostenbesparend, dit is ons grootste compliment en al van meerdere opdrachtgevers als feedback gekregen. U kunt flexibel personeel efficiĆ«nter inplannen en betaald minder t.o.v. uitzendbureaus, terwijl de flexwerker meer overhoudt. 
 • Bereikbaarheid klantenservice, telefonisch of per mail.
 • Onze horeca achtergrond en de (door)ontwikkeling van ons platform. We luisteren hierbij aandachtig naar uw feedback.
 • Wij zijn WAB proof. 
 • Weinig  "No Shows" (slechts 3%) door onze spoeddiensten en het persoonlijke contact met onze freelancers.
 • U heeft geen risico op ziekteverzuim en kosten voor vervanging van uw vaste personeelsleden. U betaald geen vakantiegeld/vakantiedagen.
 • Uurtje factuurtje, u rekent enkel en alleen de gewerkte uren af tegen de tarieven die u zelf bepaald, waarbij er geen verdere werkgeverslasten zijn.

Wilt u vrijblijvend een afspraak met ons maken, bel dan naar onderstaand telefoonnummer.

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst, er is geen risico op eventuele naheffingen of schijnzelfstandigheid.