Ons verhaal

Freely wil graag een samenwerking aangaan met zowel onze opdrachtgevers als onze freelancers. Wij willen verder groeien en hier hebben wij jullie hard bij nodig. Daarom is alle feedback welkom, want wij geloven dat Freely op deze manier uit kan groeien tot het meest functionele en gebruiksvriendelijke platform van Nederland. Een voorbeeld hiervan is onze "No Show" service, deze is binnenkort online en hiermee proberen wij de ondernemer te helpen, als een freelancer verhinderd is en niet op komt dagen. Heeft u vragen of suggesties, mail ons dan: support@freely.nl 

Freely moet zo uitgroeien tot het grootste platform van Nederland, waar iedereen zich thuis voelt.

 • Registreer, plaats een shift en ontvang reacties

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is gratis registreren en een profiel aanmaken. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hierna kunt u direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geregistreerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste Kandidaat

  Welke freelancer past het beste binnen het profiel van uw shift en in uw team? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt te staan. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties. Na de shift kunt u online de gewerkte uren goedkeuren, Freely doet de rest. 

 • Nodig Freeliers uit als favoriet

  Via Freely heeft u ook de mogelijkheid om een eigen flexibele workforce (favoriete Freeliers) te creëren, zodat u handig en snel in kunt springen op ziekte en vakantie van uw vaste personeel en de drukte bij feesten, feestdagen, events en partijen.

 • Elke dag een overzichtelijke factuur

  U ontvangt van ons een overzichtelijke factuur met alle gewerkte uren van de verschillende freelancers. Deze kan worden voldaan via een automatische incasso, of binnen de door ons gezamenlijk afgesproken betalingstermijn.