Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons verhaal:

FREELY begon in 2019 met de bemiddeling van flexibel horecapersoneel.

U bespaart op uw personeelskosten en beperkt uw werkgeversrisico's, terwijl onze freeflexers netto per uur meer overhouden dan wanneer zij via uitzendbureaus of payrollbedrijven werken. U kunt zich misschien voorstellen dat onze aantallen freeflexers hierdoor snel groeien. U hoeft zich geen zorgen hoeft te maken over ziekte, arbeidsongeschiktheid of andere werkgeversrisico's, want u betaald enkel en alleen de gewerkte uren. Onze focus op service, meedenken, kwaliteit en doorontwikkeling van ons platform. 

Onze freeflexers zijn "normaal" gesproken werkzaam in de horeca en zijn erg gemotiveerd om te blijven werken. Vanuit hun horeca achtergrond zijn ze servicegericht en inzetbaar binnen meerdere branches. De freeflexers die door ons worden ingezet zijn stuk voor stuk professionals.

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.

 • Registreer, plaats een shift en ontvang reacties

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is gratis registreren en uw bedrijfsprofiel aanmaken. U kunt direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geregistreerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste Kandidaat

  Welke freelancer past het beste binnen het profiel van uw shift en in uw team? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties. Na de shift kunt u online de gewerkte uren goedkeuren, Freely doet de rest. 

 • Nodig Freeliers uit als favoriet

  Via Freely heeft u ook de mogelijkheid om een eigen flexibele workforce (favoriete freeflexers) te creëren, zodat u handig en snel in kunt springen op ziekte en vakantie van uw vaste personeel en de drukte bij feesten, feestdagen, events of partijen en zonnige terrasdagen.

 • Elke dag een overzichtelijke factuur

  U ontvangt van ons een overzichtelijke factuur met alle gewerkte uren van de verschillende freelancers. Deze kan worden voldaan via een automatische incasso, of binnen de door ons gezamenlijk afgesproken betalingstermijn.