Ons verhaal

FREELY gaat verder dan enkel en alleen bemiddeling. Door onze horeca achtergrond, ligt onze focus op service, meedenken, kwaliteit en doorontwikkeling van ons platform. Op deze manier willen wij uitgroeien tot het meest functionele en gebruiksvriendelijke platform van Nederland. Onze freelancers weten wat er van ze wordt verwacht en werken vaak al jaren in de horeca. 

Wij werken met kortlopende dagelijkse opdrachten (shifts), u bepaald het tarief, het aantal uren, de functie, de vereisten en het voorkomen waaraan de freelancer moet voldoen. Deze worden online gepubliceerd en onze freelancers reageren hierop. Pas na acceptatie van een freelancer, gaat deze aan de slag voor u. Registratie is gratis en u betaald 2,00 per gewerkt uur aan ons, voor bemiddeling.

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst, waarbij er geen risico op eventuele naheffingen of schijnzelfstandigheid.

 • Registreer, plaats een shift en ontvang reacties

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is gratis registreren en uw bedrijfsprofiel aanmaken. U kunt direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geregistreerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste Kandidaat

  Welke freelancer past het beste binnen het profiel van uw shift en in uw team? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties. Na de shift kunt u online de gewerkte uren goedkeuren, Freely doet de rest. 

 • Nodig Freeliers uit als favoriet

  Via Freely heeft u ook de mogelijkheid om een eigen flexibele workforce (favoriete freelancers) te creƫren, zodat u handig en snel in kunt springen op ziekte en vakantie van uw vaste personeel en de drukte bij feesten, feestdagen, events of partijen en zonnige terrasdagen.

 • Elke dag een overzichtelijke factuur

  U ontvangt van ons een overzichtelijke factuur met alle gewerkte uren van de verschillende freelancers. Deze kan worden voldaan via een automatische incasso, of binnen de door ons gezamenlijk afgesproken betalingstermijn.