Ons verhaal

FREELY gaat verder dan enkel en alleen bemiddeling. Uw bespaart op uw personeelskosten en beperkt uw werkgeversrisico's, terwijl onze flexwerkers netto per uur meer overhouden dan wanneer zij via uitzendbureaus of payrollbedrijven werken. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om eigen personeel via ons te laten werken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over ziekte, arbeidsongeschiktheid of andere werkgeversrisico's. Door onze horeca achtergrond, ligt onze focus op service, meedenken, kwaliteit en doorontwikkeling van ons platform. 

Wij werken met kortlopende dagelijkse opdrachten (shifts), als opdrachtgever bepaald u het tarief, het aantal uren, de functie, de vereisten en het voorkomen waaraan de freelancer moet voldoen. Deze shifts worden online gepubliceerd en onze flexwerkers reageren hierop. Pas na acceptatie van een flexwerker, gaat deze aan de slag voor u. Registratie is gratis en opdrachtgevers betalen 2,00 per gewerkt uur aan ons, voor bemiddeling. Als opdrachtnemer betaalt u 1,00 per gewerkt uur, voor bemiddeling.

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.

 • Registreer, plaats een shift en ontvang reacties

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is gratis registreren en uw bedrijfsprofiel aanmaken. U kunt direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geregistreerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste Kandidaat

  Welke freelancer past het beste binnen het profiel van uw shift en in uw team? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties. Na de shift kunt u online de gewerkte uren goedkeuren, Freely doet de rest. 

 • Nodig Freeliers uit als favoriet

  Via Freely heeft u ook de mogelijkheid om een eigen flexibele workforce (favoriete freelancers) te creƫren, zodat u handig en snel in kunt springen op ziekte en vakantie van uw vaste personeel en de drukte bij feesten, feestdagen, events of partijen en zonnige terrasdagen.

 • Elke dag een overzichtelijke factuur

  U ontvangt van ons een overzichtelijke factuur met alle gewerkte uren van de verschillende freelancers. Deze kan worden voldaan via een automatische incasso, of binnen de door ons gezamenlijk afgesproken betalingstermijn.