De 4 stappen:

 • Registreer en start direct

  Maak je profiel aan, reageer zelf op één of meerdere shifts (spreid je kansen). De werkgever laat je weten of je gekozen bent en je kunt aan het werk. Andere sollicitaties vervallen dan automatisch. Aan het einde van je shift vul je online je checkout in en klaar. Je eerste dienst zit erop.

 • Briefing werkgever

  Een duidelijke omschrijving waar jij, als Freelier aan moet voldoen. Denk hierbij aan kledingvoorschriften/baard getrimd/locatie/contactpersoon/etc. Lees de briefing goed door voordat je aan de slag gaat.

 • Review werkgever

  Zorg dat je een goede beoordeling krijgt, deze is later terug te vinden in je profiel! Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent, dat je vraagt of je iets kunt doen als het rustig is en stel je sociaal op.
 • Geld

  Voor de uren die jij werkt stuurt Freely een factuur naar de werkgever. Na aftrek van de Freelyfee van 1,00 euro per gewerkt uur, heb je de keuze uit uitbetaling d.m.v. factoring (soms al binnen 24 uur) of regulier binnen de door Freely afgesproken termijn met de werkgever.
Begin direct

Waarom Freely?

Freely is het platform om gemakkelijk en snel aan de slag te gaan in de horeca.  Of je nu aan de slag wilt als bartender, hulpkok, in de bediening, schoonmaker of afwasser, voor iedereen hebben we een passende klus. Jij kunt de shifts (diensten) uitkiezen die het beste bij je passen. Jij bepaalt tegen welk tarief je werkt en alles wordt verder geregeld door Freely. Wij factureren namens jou de werkgever en jij kunt daarbij eventueel kiezen voor factoring, zodat je snel kunt beschikken over je geld. Via ons financiële dashboard kun jij precies zien hoeveel je hebt verdiend, heb je inzage in de facturen.

Over ons