In een paar eenvoudige stappen, extra personeel!

Freely is ons en uw platform voor horeca professionals. Via ons heeft u de beschikking over ervaren horeca krachten in elk vakgebied. U kunt in een paar stappen uw bedrijf gratis registreren, shifts online zetten, reageren op sollicitanten, deze beoordelen en eventueel uw eigen flexibele workforce creëren. U bepaalt zelf het uurtarief.

Ons platform is 100% DBA proof, er wordt gewerkt met overeenkomsten die goedgekeurd zijn door de belastingdienst, waarbij er geen risico is op eventuele naheffingen of schijnzelfstandigheid. Is uw bedrijf WAB-proof (Wet Arbeidsmarkt in balans) en wilt u weten wat Freely hierbij voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer, voor een vrijblijvende afspraak.

 • Registreer, plaats een shift en ontvang reacties

  Het enige wat u als werkgever hoeft te doen is registreren en een profiel aanmaken. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. U kunt direct beginnen met het aanmaken van functies en shifts waarop onze geselecteerde en gescreende freelancers kunnen reageren.

 • Kies de beste kandidaat

  Alle geregistreerde freelancers zijn door ons gescreend op ervaring, opleiding en geschiktheid. Welke freelancer past het beste binnen het profiel van uw shift? Wij hebben geen automatische acceptatie van freelancers, d.w.z. dat u altijd zelf, pas na acceptatie, bepaald wie er bij u op de werkvloer komt te staan. Accepteert u niemand, dan verloopt de shift, zonder verdere consequenties. 

 • Beoordeel de freelancer en accordeer de gewerkte uren

  De gewerkte uren kunt u achteraf accorderen. Geef de freelancer een review en selecteer hem/haar eventueel als favoriet om zo een eigen flexibele workforce  te creëren, zodat u handig en snel in kunt springen bij ziekte, vakantie van uw vaste personeel en de drukte bij feesten, de feestdagen, events en partijen.

 • Ontvang een overzichtelijke factuur

  Iedere keer ontvangt u van ons een overzichtelijke factuur met alle gewerkte uren van de verschillende freelancers. In uw financiële overzicht wordt alles bewaard. Het betalingstermijn wordt gezamenlijk afgesproken, waarbij er een mogelijkheid is tot een automatische incasso.

Begin direct
Christien | 29

“Freely denkt mee!”

Feest 180 man, alles voorbereid, komt er een freelancer niet opdagen! Direct met Freely gebeld en die hebben geholpen met het zoeken naar een nieuwe freelancer. Een vriendelijke helpdesk, meedenkend en goed bereikbaar! Binnenkort een "No Show" dienst!

Vertel mij meer!
Thijs | 48

“Freely ontzorgt!”

Ik heb een klein vast team met full timers en Freely helpt ons met “extra handen” en horeca pro’s, wanneer ik ze nodig heb. Dit is voor mij weer een zorg minder.

Vertel mij meer!

Wat zeggen andere werkgevers?

 • Eetcafé Vidocq

  Alex de Kock

  Wij zijn erg blij met Freely. Zij helpen ons bij vakanties van onze full timers, maar ook bij events en tijdens de drukke periodes, zoals terrasdagen/kerst/etc.

 • De Zalm Horeca Groep

  Mark Marée

  Freely is voor ons de oplossing bij het inzetten van tijdelijk personeel. Door onze groei, is het weleens lastig om goede full timers te vinden en Freely biedt daarbij uitkomst!

 • Prachtig Bar-Restaurant, Rotterdam

  Omar, Bedrijfsleider.

  In mijn ervaring verlopen zowel het contact en de samenwerking met het management en de collega's op de werkvloer zeer prettig. De freelancers zijn stuk voor stuk de beloofde ervaren krachten en de enkele hobbel is door het Freely management goed en snel opgepakt.

 • SS Rotterdam

  Paul de Jong, Senior Supervisor.

  Erg tevreden met het online platform van Freely. Wij zetten als bedrijf inmiddels verschillende functies/diensten op het platform en deze worden vaak ruim op tijd ingevuld. Het wekelijkse contact met de eigenaar/accountmanager maakt voor ons echt het verschil in vergelijking met andere platformen. We krijgen hulp bij het aannemen van freelancers en zo weten we min of meer al wie we krijgen of wat we kunnen verwachten, erg fijn.

 • Wie past het beste binnen uw team?

 • Extra personeel wanneer u het nodig heeft!

 • Maak uw eigen flexpool