Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Registreer uw zaak in een paar eenvoudige stappen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Hoeveel freeflexers heeft u nodig? Samen met u kijken we naar de beste invulling van uw personeelsuitvraag, waarbij u alleen de gewerkte uren betaald. Neem nu contact met ons op via info@freely.nl of 010-669079 en wij zorgen samen met u voor de beste oplossing. 

 • Hoe bespaart u personeelskosten?

  U bespaart vooral door onze lage bemiddelingskosten en het efficient inzetten van uw/ons personeel. Na ons contact kunnen wij samen uw bedrijfsprofiel compleet maken, inventariseren wij uw personeelsbestand en vullen wij samen met u de eventuele gaten in uw rooster met nieuwe  professionals. 

 • Wat is de meest effectieve invulling van uw rooster?

  Welke en hoeveel freeflexers heeft u nodig? Bedienend of keuken personeel?U vraagt en wij zoeken voor u de beste freeflexers binnen het functieprofiel.

 • Beoordeel de freelancer en accordeer de gewerkte uren

  De gewerkte uren kunt u achteraf accorderen. Geef de freelancer een review en selecteer hem/haar eventueel als favoriet om zo een eigen flexibele workforce  te creëren, zodat u handig en snel in kunt springen bij ziekte, vakantie van uw vaste personeel.

 • Ontvang een overzichtelijke factuur

  Iedere keer ontvangt u van ons een overzichtelijke factuur (inclusief onze bemiddelingskosten van 2,00 per gewerkt uur) met alle gewerkte uren van de verschillende freeflexers, zonder bijkomende werkgeverslasten. In uw financiële overzicht wordt alles bewaard. Het betalingstermijn wordt gezamenlijk afgesproken.

Begin direct
Roos | 26

“Freely beperkt mijn werkgeversrisico.”

Via Freely heb ik na de lockdown weer de beschikking over genoeg flexibel personeel.

Vertel mij meer!
Peter | 44

“Freely staat altijd voor me klaar.”

Als ik een probleem heb door uitval van vast personeel, dan probeert de klantenservice dit direct voor me op te lossen.

Vertel mij meer!

Wat zeggen andere werkgevers?

 • Active Safety

  Sebastiaan Veenstra

  Wij zijn erg blij met Freely. Wij leveren zelf brandwachten door heel Nederland en samen met Freely leveren wij BHV-ers en servicemedewerkers bij supermarkten en andere opdrachtgevers. De samenwerking is prettig en de lijnen zijn kort.

 • De Zalm Horeca Groep

  Mark Marée

  Freely is voor ons de oplossing bij het inzetten van tijdelijk personeel. Door onze groei, is het weleens lastig om goede full timers te vinden en Freely biedt daarbij uitkomst!

 • Universiteit van Amsterdam

  Coördinator flexwerkers.

  In mijn ervaring verlopen zowel het contact en de samenwerking met het management prettig. De BHV-ers voldoen aan de voorschriften en de enkele hobbel wordt goed en snel opgepakt.

 • SS Rotterdam

  Paul de Jong, Senior Supervisor.

  Erg tevreden met het online platform van Freely. Wij zetten als bedrijf inmiddels verschillende functies/diensten op het platform en deze worden vaak ruim op tijd ingevuld. Het wekelijkse contact met de eigenaar/accountmanager maakt voor ons echt het verschil in vergelijking met andere platformen. We krijgen hulp bij het aannemen van freelancers en zo weten we min of meer al wie we krijgen of wat we kunnen verwachten, erg fijn.

 • Voor al uw flexibel/vast  personeel!

 • Zonder werkgeversrisico maar met een eerlijke beloning naar uw personeel.

 • Alles geregeld via Freely, contracten, verzekeringen, facturatie, etc....