Terug naar overzicht

DISH Catering

Bediening
  • Prisma 36 - 's-Gravenhage
  • 8 open shifts
DISH Catering is al 15 jaar de Haagse catering partner. DISH Catering verzorgt partijen van 2 tot 2000 personen en staat garant voor zorgeloos en culinair genieten in Den Haag en omstreken. Chefkok Patrick Dullaart werkt bij voorkeur duurzaam met seizoensgebonden ingrediënten, met een voorliefde voor verse vis en vergeten groenten. Naast de meest uiteenlopende culinaire heerlijkheden, verzorgen we ook sfeervolle aankleding voor uw evenement en werken we met een team van bijzonder vriendelijke en representatieve collega’s.

Onze open shifts

za 31 augustus
09:00 - 19:00
18,50 per uur
0 reacties
Festival Loosduinen, Loosduinse Hoofdplein 0 - 's-Gravenhage
za 31 augustus
14:00 - 22:30
18,50 per uur
0 reacties
Sportlaan 1030 - 's-Gravenhage
za 31 augustus
16:00 - 20:00
18,50 per uur
0 reacties
Loosduinse Hoofdplein 1 - 's-Gravenhage
do 5 september
14:00 - 20:00
18,50 per uur
0 reacties
Ambassade Vietnam, Javastraat 1 - 's-Gravenhage
do 5 september
14:00 - 20:00
18,50 per uur
0 reacties
Ambassade Vietnam, Javastraat 1 - 's-Gravenhage
do 12 september
10:00 - 17:00
18,50 per uur
3 reacties
Thaise Residentie, Konijnenlaan 1 - Wassenaar
di 17 september
07:00 - 16:30
18,50 per uur
0 reacties
Lange Voorhout-melden bij Rabobank tent 51 - 's-Gravenhage
zo 22 september
07:00 - 12:00
18,50 per uur
0 reacties
Herenstraat -ten hoogte van Papermoon 175 - Voorburg

Vereisten bij DISH Catering

Vereisten

> 2 jaar ervaring | Bedrijf representeren | Bestellingen opnemen | Communicatief sterk | Debrasseren | Dienblad lopen | Drie borden lopen | Gastvrijheid | Hoog tempo | Inserveren en uithalen | Opruimwerkzaamheden | Snelle service | Stress bestendig | Tafel

Kleding

Baard getrimd | Geen korte broek | Geen korte mouwen | Geen slippers | Geen zichtbare piercings | Tatoeages bedekt | Zwart overhemd | Zwarte broek | Zwarte gympen | Zwarte leren schoenen | Zwarte pantalon

Meer informatie over de opdracht

Voor DISH Catering zijn we op zoek naar ervaren bedieningsmedewerkers. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig.